Wednesday, July 7, 2010

Rabarberi-shokolaadi muffinid

100 g võid
1 dl suhkrut
2 muna
1 dl hapukoort
3,5 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
150 g rabarberit
80 g valget shokolaadi

Sulata või ja lase veits jahtuda, lisa hapukoor ja suhkur, sega. Klopi juurde munad. Sega jahu ja küpsetuspulber ning lisa vedelale segule. Viimasena lisa rabarber ja shokolaad. Tõsta muffinivormidesse ja küpseta 180-kraadi juures umbes 25 minutit.

Mina panin rabarbereid rohkem kui ettenähtud ning umbes 2 dl hapukoort, kuna ei tundunud piisavalt kreemine ja kuna mul valget shoksi ei olnud, siis kasutasin M&M nööbikomme. Nööbikommidega oli eriti lahe see, et kuna nad on värvilised ja värv hakkab sulama, siis muffinid olid pärast sini-rohe-punasekirjud

No comments:

Post a Comment