Sunday, October 17, 2010

Ulukiliha

Seda saab lisada küll risottosse ja ühepaja toitu jne . Võib ka kaste peale teha.

Lasen lihal öö seista kesmises äädika vees. Loputan liha. Lõigun lihast kuubikud. Panen juurde küüslauku, sibulat, loorberi, pipart, soola ja kõike nii oma tunde järgi. Mina lisan ka tomatipastat kunas mulle meeldib sedasi rohkem. Siis natukene õli ja vett ja panen poti pliidile . esialgu lasen keema ja siis jätan hauduma. Ise katsu millal on pehmeks läinud ja siis lisan rohelisi taimi nagu murulauk ja till jne. Edasi saad kasutada seda siis toitudes või kastmena.

Uluki puhul ongi minu arust üks kindel reegel. Mida rohkem maitseaineid seda parem ta tuleb.

Võib ka ahju pista suurte tükkidena, aga siis läheb hulgim aega.
Ahjuga on üldiselt sama lugu. Jätad suuremad tükid paned maitseaineid kindlasti lisa kas võid või õli.

No comments:

Post a Comment