2 röstsaia
Täidis
2 tuunikalakonservi vees
1 porrulauk
2 keedetud muna
2 dl hapukoort 20%
2 dl majoneesi
sidrunipipart
aroomisoola
Kaunistuseks
3 dl Hellmansi majoneesi
3 keedetud muna
1 punane paprika
1 pikk värske kurk
salatit, peterselli, tilli
Lõika porrulauk rõngasteks või tükkideks, sega tuunikala ja keedetud munadega. Lisa koor, majonees, sidrunipipar ja aroomisool.
Lõika saiaviiludel ääred ära, iga kihi vahele pane täidis ning pealt kata majoneesiga ( pool majoneesist jäta järgmiseks päevaks, et torti värskelt majoneesiga katta).
Pane üheks ööks külma ja kaunista vahetult enne serveerimist. selleks lõika kurk viiludeks või tükkidekd ja kata nendega tordi küljed. Haki peeneks keedetud munad, tükelda paprika ja ülejäänud kurk pisikesteks kuubikuteks.
kaunista triipudena, st paprikatriip, munatriip, kurgitriip ning jälle otsast peale. tordi võid kaunistada maiserohelisega, nt tükeldatud, salati, tilli ja petersellilehtedega.
No comments:
Post a Comment